Den dag jeg blev Broncevinder, BIS 3, 3 i barn og hund. :)

Mine fine pokaler. Der mangler dog nogle par stykker ;)

Dejlige smukke Indi!

På international udstilling hvor jeg vandt CAC, BH og junior og hund! STOLT!

Græd af glæde begrund af min dejlige hund Indi. Indi som vinder alt hjem! STOLT!

Billedet er taget fra et andet billede ;)!. Mig og min dejlige hund!


Her kan du læse og se hvad Nina har vundet igennem hunde og hestelivet.

Det startede med at vi skulle til udstilling første gang, med vores gamle hund, Mikki. Mikki var ikke særlig gammel. Vi havde også hans far med, Madsen, som desværre ikke er her mere. Jeg skulle gå med Madsen og min morfar skulle gå med den gamle, Mikki. Mikki synes det var rigtigt sjovt, han gik i ringen som om han egede det hele, var kongen over dette. Madsen til gengæld, han ville kun tilbringe sig i sin kransportkasse hele dagen. Men vi fik ham da ud. Det endte med en CAC til Mikki og CAC til søde Madsen. Stolt!. Vi var så stolte over vores lille Mikkimus. Madsen havde prøvede det masser af gange før. Der gik et stykke tid før vi udstillede Mikki igen. Men det endte med en CAC igen. Så blev han desværre lidt for tyk og fik en 1 præmie. Men ja, han var stadigvæk dygtigt!.
Så fik vi præmiedyret, Indi. Jeg fik lov til at vælge den næste vi skulle have. Det blev den flotteste han hun havde. Han havde bare et og landet som jeg faldt for. Skønheden, sindet, ja alt. Min mormor kaldte ham Indi, en forkortelse af "Indianer Jones", min mormor var meget betaget af den film på dette tidspunkt. Vi skulle så på den første udstilling med ham. Han fik en første præmie fordi hende som havde vundet 2 CAC'er i forvejen slog ham. Øv, øv. Men der stod han var så iiih så smuk og der er INTET med ham. Hamonisk bygget, muskuløs og alt. Flot flot hund blev der skrevet på alle 7 første præmier. Jeg var ved at opgive og var ret tosset, ville så gerne have fat i de CAC'er. ENDELIG fik jeg en. Løb ud af ringen hvor tårende løb ned ad kinden. Dommeren nåede lige at sige " sikke en utrolig smuk hund du har dig, det har han fortjent". Jeg blev rost af alle. Jeg løb hen til Rose-Marie og sagde det. Hun krammede mig og grad af glæde sammen med mig. Sammentidig vandt jeg barn og hund over 15 andre hunde!. IIh!. Så vandt jeg igen CAC og junior og hund!. Så var vi til international udstilling med ulandske dommere. Jeg havde en tysk dommer. Havde hørt at hun bedømte hårdt. Blev ret nervøs. Hun var fuldkommen forelsket i ham. Hun tog ham op og krammede ham og ville tage ham med hjem. Hun gav mig et tysk bånd. Jeg fandt ud af det senere at jeg ikke kunne få det fordi jeg ikke havde vundet så meget endnu. Nå. Men fik da CAC, BH (bedste han, vandt over en han som er i guld) og Junior og hund. Folk kom og fotograferede mig!. Hold op jeg var stolt!. Det har nu endt med at jeg har vundet.

ÆRESPOKALEN, 3 BH'er (bedste han), 4 Cac'er, 1 broncevinder, 1 barn og hund, 3 junior og hund, 3 i BIS!, 7 første præmier. Tilbudt mange parninger. Så stolt af den smukkeste hund, Indi. Han er en specielt hund.
Kan ikke takke Kennel birkedal nok, for at jeg har fået denne dejlige hund som jeg elsker over alt på verden!.

Har vundet nummer 3 i barn og hund og det var hendes første gang!!!!. Ville have vundet nummer 2 hvis det ikke var fordi der var en dame som spærede for mig fordi hendes hund ikke vil gå...
Men stadigvæk flot!! :D


I heste livet som jeg passer meget højt. Rider stævner de fleste weekender. Rider mellem 1-4 heste om dagen. Gerne 3-4 hver dag.
Har vundet 2 præmie med 66% og 3 præmien med 64% til mit første stævne!.
LD2 64%, 64% 63%. LC1 61%,61% Jeg rider nu LD2 Og LC1.